محل تبلیغات شما
بسیاری از کارشناسان معتقد بودند که قاچاق دام و کاهش عرضه آن به دلیل ترسالی از سوی پرورابندان و دامداران موجبات کاهش عرضه دام در بازار را فراهم کرده و همین عامل موجب شده تا قیمت گوشت قرمز و آلایشات دام از جمله کله و پاچه و جگر افزایش چشمگیری داشته باشد. از این رو بهترین راهکار از نظر کارشناسان، واردات دام زنده عنوان شد. از اوایل دی ماه سال جاری بود که موضوع واردات دام زنده قوت گرفت و خبر واردات اولین محموله دام از رومانی در مورخه ۲۴ بهمن ماه ۱۳۹۷ منتشر شد.
 
واردات هفته‌ای ۵۰ هزار راس گوسفند زنده/ سیگنال گرانی گوشت از چوبدار‌های مناطق مرزی/ آیا واردات دام زنده، صف‌های شلوغ خرید گوشت را خلوت می‌کند؟
 
در این خبر ذکر شده بود: شرکت پشتیبانی امور دام در راستای تنظیم بازار در نخستین مرحله اقدام به واردات حدود ۲ هزار رأس دام زنده سبک از کشور رومانی کرد. این محموله از طریق فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) وارد کشور شده و تا پایان هفته جاری به حدود ۵۰ هزار رأس خواهد رسید. همچنین این واردات تا زمان تامین نیاز بازار و تعدیل قیمت گوشت در بازار ادامه خواهد یافت.
 
حمید ورناصری مدیرعامل شرکت پشتیبانی دام و طیور پیرامون واردات دام زنده به کشور به خبرنگار تابناک اقتصادی گفت: قرار است که هر شب واردات دام را داشته باشیم و این روند ادامه خواهد داشت. وی افزود: این محموله‌های وارداتی به صورت ۲ هزار راسی خواهند بود و هفته‌ای ۵۰ هزار راس واردات خواهیم داشت.
 
ورناصری ادامه داد: در حال برنامه ریزی هستیم تا بتوانیم در روز دو الی سه پرواز برای واردات دام به کشور داشته باشیم. ورناصری پیرامون اینکه این دام‌ها از کدام کشور‌ها وارد می‌شوند، گفت: این محموله‌ها از رومانی به کشور وارد می‌شوند، اما برنامه ریزی‌های لازم انجام شده است تا بخشی نیز از آسیای میانه وارد گردد. همچنین درخواست‌هایی نیز از کشور‌های مختلف داشته ایم که در حال بررسی آن‌ها می‌باشیم.
 
مدیرعامل شرکت پشتیبانی دام و طیور ضمن اشاره به این موضوع که حجم ورود دام به کشور رفته رفته افزایش خواهد یافت گفت: این واردات محموله‌های دامی با کشتی، هواپیما و کامیون انجام خواهد شد.
 
ورناصری در پاسخ به این پرسش که آیا برای این دام‌ها قرنطینه انجام می‌شود یا خیر، گفت: این دام‌هایی که وارد کشور می‌شوند حتماً دوره‌های قرنطینه را هم در کشور ارسال کننده و هم در ایران خواهند گذراند و تحت نظر سازمان دامپرشکی خواهند بود و همه سیستم‌های بهداشتی و واکسیناسیون را جهت واردات به کشور طی خواهند نمود؛ بنابراین مشکلی به لحاظ انتقال بیماری به دام‌های داخل کشور وجود نخواهد داشت.
 
وی ضمن اشاره به این موضوع که همه محموله‌های وارداتی گوسفند می‌باشند، گفت: قرار است محموله‌های گاو نیز توسط بخش خصوصی وارد کشور شود.
 
مدیرعامل شرکت پشتیبانی دام و طیور در پاسخ به این پرسش که آیا در کشتارگاه‌ها دام‌های مولد نیز کشتار می‌شوند یا خیر گفت: شما ممکن است در کشتارگاه‌ها گاو‌هایی را مشاهده کنید که مولد باشند، اما باید گفت که آن‌ها در فهرست گاو‌های حذفی دامدارن بوده اند و به کشتارگاه‌ها آورده شده اند.
 

عواقب وخیم عدم لغو تحریم‌ها

شمار مبتلایان قطعی ویروس کرونا در جهان به ۴۰۰ هزار تن رسید!

چگونه از مشکلات طراحی سایت در اصفهان جلوگیری کنیم؟

دام ,کشور ,واردات ,  ,زنده ,داشته ,به کشور ,واردات دام ,دام زنده ,به این ,دام و

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

espawresa سه پایه نقاشی دفتر تجارت الکترونیک ولقان کنترلرهای سی ان سی Hildegard's page پیامهای قرآنی ایران کامپیوتر Aura's game علمی، آموزشی، اطلاع رسانی امید timulmodogs